Széchenyi Terv Plusz
Széchenyi 2020

Tradíció és minőség

Családunk az 1800-as évek közepe óta foglalkozik kovácsmesterséggel. Napjainkban már a hetedik generáció dolgozik a szakmában, melyet elődeink kezdtek. 1998-ban a családi vállalkozás “RABACSA” néven bejegyzésre került egy Korlátolt Felelősségű társaság formájában. Telephelyünk a 360 lelket számláló Alsószölnökön, a “Hármashatár” természetvédelmi terület szívében található. Munkáink lefedik a régmúlt jól bevált technikáit és természetesen a modern kor vívmányait is, melyek a legmodernebb alkalmazásokon alapulnak.

Az újonnan épült gyártó csarnokukban adottak a feltételek a hatékony termelés lebonyolítására. Elegendő gyártó és raktár kapacitással rendelkezünk, ahhoz hogy kisebb és nagyobb megrendeléseket egyaránt le tudjunk bonyolítani. Ahogy eddig, továbbra is azon munkálkodunk, hogy a fémmegmunkálás legmodernebb szintjét képviseljük!

Cégünk Mottója - minden ami Fém. A “RABACSA” négy fő irányvonala a tradicionális Kovácsmesterség, modern Rozsdamentes acél termékek, Corten acél designer termékei és az ipari Fémmegmunkálás. Mindez csak egy ízelítő - vegye fel velünk a kapcsolatot - örömmel tájékoztatjuk önöket!

Megtisztelne minket, ha részt vehetnénk ötletei megvalósításában. Értékesítőink természetesen ingyenes árajánlat készítéssel és tanácsadással állnak rendelkezésükre.

Köszönjük érdeklődését!

Racker Balázs és Racker Csaba ügyvezető igazgató

RABACSA 4 Világa, ami az erősségünk

Rabacsa - Miért a legjobb vállasztás?

Minőség

Rabacsa négy világában egy közös van - a Minőség. A hosszú évek szakmai tapasztalata, a pontos tervezés, a rendelkezésre álló technikai háttér és a szakképzett állomány teszi lehetővé az állandó magas színvonalat.

Rabacsa Metalltechnik

Hagyomány

Annak tükrében, hogy a Rabacsánál márt a hetedik generáció tevékenykedik ebben a szakmában, büszkén használhatjuk ezt a kifejezést “Tradíció”. Cégünkben a fémfeldolgozás mindig jelen volt és immár büszkén jelenthetjük ki, hogy több mint éve foglalkozik vállaltunk rozsdamentes acél termékek gyártásával és beépítésével.

Rabacsa Metalltechnik

Rugalmasság

Ezen pontnál előnyünkre válna, ha ügyfeleink nyilatkozhatnának. Az ő visszajelzéseire alapozva állíthatjuk, hogy a Rabacsa csapata mindig is ügyfél orientáltnak tekinthető. A közös munka során mindig egy személyes, közvetlen jó kapcsolat kialakítására törekedtünk és törekszünk továbbra is.

Rabacsa Metalltechnik

Sokoldalúság

A RABACSA név egybefort a sokoldalúsággal! Teljes körű kiszolgálást kínálunk. Kezdve a tervezéssel, a gyártáson át egészen a helyszíni beépítésig. Ipari fémmegmunkálás, Kovácsoltvas, rozsdamentes és Corten acél termékek, minden egy kézből!

Rabacsa Metalltechnik

Kompetencia

Tapasztalatainknak köszönhetően a bizonytalanabb ügyfeleknek is mi vagyunk a jó választás! Értékesítőink számos javaslattal állnak rendelkezésükre, míg a technikai megoldásokat mérnökeink kínálják.

Rabacsa Metalltechnik

Áraink

A piacon a Rabacsa termékek egy nagyon magas ár érték arányt képviselnek! Első helyen természetesen mindig a minőség áll! Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Meggyőződésünk, hogy tudjuk az elképzeléseinek megfelelő megoldást nyújtani.

Rabacsa Metalltechnik